Heeft u ook weleens gedacht om een sloep te huren in de Biesbosch?

Dat is nu heel goed en eenvoudig te regelen bij  Biesbosch Sloepen Verhuur. Daar kunt u een sloep huren voor 5, maar ook voor 11 personen.

Een sloep in verschillende modellen, van Basic tot luxe. U kunt een sloep huren in de Biesbosch met familie en vrienden, maar u kunt ook een sloepentocht  inzetten als een teambuildings-uitje, aangevuld met een sport / spelprogramma op het water.

Sloepentocht door De Biesbosch met zakelijke relaties

Biesbosch sloepen Verhuur heeft ervaring in allerlei soorten arrangementen. Wij denken met u mee en hebben antwoord op al uw ideeën en vragen omtrent een sloep huren in De Biesbosch. Ook het hele horeca gebeuren rondom het huren van een sloep voor de Biesbosch kunnen wij voor u regelen.

Sloep huren bij Biesbosch-Sloepenverhuur

Biesbosch Sloepen Verhuur: voor een betrouwbare sloepentocht

Wij hebben meerdere soorten en modellen sloepen in de verhuur. Ook zijn alle onze sloeps perfect onderhouden. Zij zijn allen nog geen twee jaar oud.

Na iedere verhuur worden zij goed schoongemaakt en geïnspecteerd, ook de bijgeleverde materialen zoals bijvoorbeeld de zwemvesten.

Zo staat u bij een sloepentocht door de Biesbosch nooit voor verassingen! Een sloep huren in De Biesbosch is nog nooit zo eenvoudig geweest. Zelfs een vaarbewijs heeft u niet nodig.

Sloepen Verhuur: voor een imponerende sloepentocht

Een sloep voor De Biesbosch is een groots en educatief idee. De natuur is prachtig en u zult versteld staan van het imponerende natuurleven in de Biesbosch. Vergeet u zeker uw verrekijker niet mee te nemen! Zo heeft u nog meer plezier van deze leerzame, indrukwekkende sloepentocht door De Biesbosch.

Checklist: wat neemt u mee op de boot?

  • Goed gezelschap! Je eigen vrienden of familie
  • Je date. Of je (leuke) collega’s
  • Lekker eten en drinken. Altijd goed
  • Zwemspullen, zonnebril en/of een extra dikke trui, afhankelijk van het weer
  • Een verrekijker, fototoestel etc
  • That’s it, wij zorgen voor de rest!

Sloep huren om de Biesbosch te verkennen?

Wilt u de Biesbosch verkennen met een sloep? Dan kunt u een sloep direct online reserveren op deze website zodat u ervan verzekerd bent dat u een sloep heeft. Als het mooi weer is dan zijn vaak alle sloepen verhuurd en kunt u de Biesbosch niet verkennen.

Zorg ervoor dat u op tijd een sloep reserveert zodat u ervan verzekerd bent dat u een leuke dag heeft met het varen in een sloep door de Biesbosch.

2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.