Biesbosch-Sloepenverhuur - Genieten op het water!

 

Wij heten u graag welkom op een van onze sloepen!

De prachtige Biesbosch biedt alle mogelijkheden voor een heerlijke dag genieten op het water. Met de vele strandjes, prachtige natuur en de mooie wandelroutes gaat u een prachtige dag tegemoet vol ontspanning en avontuur!

Wij zijn een bedrijf wat zich specialiseert in het verhuren van sloepen. Bij Biesbosch-Sloepenverhuur bent u verzekerd van betrouwbare boten, uitgerust met de nieuwste en milieuvriendelijkste motoren.

Van vakantiewerk naar ondernemer

Al op dertienjarige leeftijd begon Brenner Verhagen met vakantiewerk in de haven van Drimmelen. Tijdens de zomervakanties hielp hij toeris­ten en dagjesmensen aan een bootje. Brenner: “Vanaf het begin vond ik het geweldig werk. Je bent lekker buiten en je klanten hebben het naar hun zin. Het is toch geweldig om je gasten een leuke dag te bezorgen!

Tijdens die vakanties ontstond ook zijn droom om een eigen verhuurbedrijf te beginnen. Toen ik klaar was met mijn opleiding ben ik in loondienst gaan werken en dacht is dit mijn toekomst?

In mijn gedachten kreeg mijn bedrijf steeds meer vorm. Hierdoor lukte het me relatief snel een businessplan te maken. Ik wist namelijk precies waar ik naar toe wilde! In 2014 kwam mijn droom uit met de start van Biesbosch-Sloepenverhuur met 17 sloepen zijn we begonnen.

We hebben de afgelopen jaren niet stil gezeten, inmiddels telt onze vloot 65 sloepen. Hebben we een eigen horeca gelegenheid en word er druk gewerkt aan de hotelkamers die we gaan bouwen aan de ingang van de nieuwe jachthaven.

Vragen? Ons team staat voor u klaar! Wij hopen dat u een geweldige dag gaat beleven in de Biesbosch met een sloep van Biesbosch-Sloepenverhuur!

 

Brenner, Marjolein & Luxx
Biesbosch-Sloepenverhuur.nl

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.