Biesbosch-Sloepenverhuur | Genieten op het water!

De prachtige Biesbosch biedt alle mogelijkheden voor een heerlijke dag genieten op het water. Met de vele strandjes, prachtige natuur en de mooie wandelroutes ga je een prachtige dag tegemoet vol ontspanning en avontuur!

Wij heten jou graag welkom op een van onze sloepen!

Wij zijn een bedrijf wat zich specialiseert in het verhuren van sloepen. Bij Biesbosch-Sloepenverhuur ben je verzekerd van betrouwbare boten, uitgerust met de nieuwste en milieuvriendelijkste motoren.

Biesbosch-Sloepenverhuur - Genieten op het water!

Van vakantiewerk naar ondernemer

Al op dertienjarige leeftijd begon Brenner Verhagen met vakantiewerk in de haven van Drimmelen. Tijdens de zomervakanties hielp hij toeris­ten en dagjesmensen aan een bootje. Brenner: “Vanaf het begin vond ik het geweldig werk. Je bent lekker buiten en je klanten hebben het naar hun zin. Het is toch geweldig om je gasten een leuke dag te bezorgen!"

Tijdens die vakanties ontstond ook zijn droom om een eigen verhuurbedrijf te beginnen. Toen ik klaar was met mijn opleiding ben ik in loondienst gaan werken en dacht is dit mijn toekomst?

In mijn gedachten kreeg mijn bedrijf steeds meer vorm. Hierdoor lukte het me relatief snel om een businessplan te maken. Ik wist namelijk precies waar ik naartoe wilde! In 2014 kwam mijn droom uit met de start van Biesbosch-Sloepenverhuur. We zijn toen begonnen met 17 sloepen.

We hebben de afgelopen jaren niet stil gezeten, inmiddels telt onze vloot 65 sloepen, hebben we een eigen horecagelegenheid en wordt er druk gewerkt aan de hotelkamers die we gaan bouwen aan de ingang van de nieuwe jachthaven.

Vragen? Ons team staat voor je klaar! Wij hopen dat je een geweldige dag gaat beleven in de Biesbosch met een sloep van Biesbosch-Sloepenverhuur!

 

Brenner, Marjolein & Luxx
Biesbosch-Sloepenverhuur.nl

BOEK EEN HOTELKAMER BIJ ONS HOTEL EN KRIJG EEN DAGJE GRATIS SLOEPVAREN

Boek nu een hotelkamer bij Hotel Biesbosch en krijg er voor één dag een gratis 5-persoons sloep ter waarde van 90 euro bij! Heerlijk overnachten in een luxe kamer in Hotel Biesbosch, pal aan de haven van Drimmelen, om de dag daarna een aangenaam dagje te dobberen op het water van Nationaal Park De Biesbosch. Kan niet beter, toch?

  • De actie geldt niet als u op vrijdag- of zaterdagnacht in Hotel Biesbosch overnacht, dus gratis varen op zaterdag en zondag is uitgesloten);
  • Deze actie geldt niet tijdens de bouwvak van 25-07 t/m 26-08-22.
Meer info
Gratis sloep bij overnachting Hotel Biesbosch
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.