Veel gestelde vragen bij Biesbosch-Sloepenverhuur Veel gestelde vragen bij Biesbosch-Sloepenverhuur
Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Ja, dit is mogelijk tot 3 dagen van te voren, je kunt jouw reservering dan annuleren of verplaatsen. Voor een annulering rekenen wij €5,- annuleringskosten, verplaatsen is kosteloos. Binnen de 3 dagen kan de reservering helaas niet meer verplaatst of geannuleerd worden.

Om jouw reservering te verplaatsen mag je jouw originele reserveringsbevestiging sturen naar info@biesbosch-sloepenverhuur.nl met daaraan toegevoegd naar welke datum hij verplaatst mag worden of dat hij geannuleerd mag worden. Jouw geld wordt dan binnen enkele dagen teruggestort.

Alle verhuursloepen zijn W.A. verzekerd. Deze verzekering dekt uitsluitend materiële schade aan de huurboot en/of een aangevaren object. Er geldt voor de huurder een eigen risico van €250,- per schadegeval. Let wel: niet onder de dekking vallen: vermissing van persoonlijke eigendommen en/of opgelopen persoonlijk letsel van de huurder en/of passagiers, noch eventuele vervolgschade die hieruit kan voortvloeien. Huurder gebruikt de gehuurde sloepen altijd geheel voor eigen rekening en risico. Verhuurder wijst elke aansprakelijkheid af ten aanzien van schade die direct of indirect aan de huurder en/of aan derden is toegebracht tijdens het gebruik van de sloep. De gehuurde vaartuigen c.q. toebehoren mogen niet onbeheerd worden achtergelaten en de huurder is verplicht eventueel ontstaande schades bij het inleveren van de boot te melden bij een medewerker van Biesbosch-Sloepenverhuur. Vooraf dient de huurder de gehuurde boot op deugdelijkheid en schade te controleren. Huurder betreedt eveneens voor eigen risico en verantwoording het terrein van Biesbosch-Sloepenverhuur.

Onze boten zijn optimaal in orde en zeer betrouwbaar. Mochten er onderweg toch problemen zijn dan kun je ons altijd bellen. Wij zorgen er dan voor dat onze serviceboot je zo snel mogelijk komt helpen. 

Ja, dit is mogelijk graag hiervoor bellen naar 0162 212027.

Je kan bij ons uitsluitend online reserveren. Houd er rekening mee dat je de sloep bij de reservering direct moet betalen. De borg mag je op de dag zelf per pin betalen, deze pinnen wij aan het einde van de dag min de brandstofkosten retour.

Nee, de tank is bij vertrek afgevuld en wordt bij terugkomst weer gevuld. De verbruikte brandstof wordt ingehouden op de borg.

Het verbruik is afhankelijk van het aantal personen, het gewicht van deze personen en de snelheid/afstand die je vaart. Gemiddeld zijn de brandstof kosten tussen de €5,- en de € 15,- per dagdeel (dit is slechts een indicatie).

Huisdieren zijn alleen toegestaan op onze basis sloepen, niet op de luxe sloepen.

Het huren van een sloep bij Biesbosch-Sloepenverhuur is op eigen risico. Wij zijn verzekerd, maar hebben een eigen risico, die eventueel bij schade op je verhaald kan worden. Je tekent hiervoor bij aankomst.

Om met onze sloepen te varen heb je geen vaarbewijs nodig. Ervaring is ook niet nodig, bij aankomst krijg je een uitgebreide uitleg, zodat je voorbereid het water op kan.

Het is de bedoeling dat je voor 18:00 terug bij het vertrekpunt bent. Wij staan daar op je te wachten om de boot weer gereed te maken voor de volgende huurders. Indien je langer dan 10 minuten te laat bent kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht. Deze zijn €30,- per half uur.

Ja, naast de huur betaal je ook €100,- extra als borg. De borg mag je op de dag zelf per pin betalen, deze pinnen wij aan het einde van de dag min de brandstofkosten retour.

Alleen de persoon die de boot huurt moet zich legitimeren.

2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.