COVID-19 het coronavirus

Wij zijn corona proof

Om je en onze medewerkers zo optimaal mogelijk te beschermen nemen wij de volgende maatregelen:

In ons gebouw mogen maximaal 15 personen aanwezig zijn, deze bewaren 1,5 meter afstand van elkaar. De kapitein komt naar binnen voor de betaling, de rest van de gasten wachten buiten.

Gedurende de uitleg vragen wij om minimaal 1,5 meter afstand van onze medewerkers te bewaren zodat de uitleg op gepaste afstand kan plaatsvinden.

Betaal zoveel mogelijk met jouw pinpas, wij desinfecteren het pinapparaat.

Wij Desinfecteren de boot, het roer, de sleutel en gashendel voor en na het gebruik van de boot.

Zorg ervoor dat er voldoende ruimte op de boot is, wij adviseren daarom om met maximaal de helft van de bootcapaciteit te gaan varen, zodat gepaste afstand bewaard kan worden.

Ga alleen varen met mensen waarmee je al fysiek contact hebt, ga dus niet met je vriendengroep of een ander gezelschap afspreken om te varen. We willen het risico op verspreiding minimaliseren. Denk dus goed na.

Wij bieden de mogelijkheid om je boeking gratis te verplaatsen of annuleren. Dit geldt ook binnen 24 uur voor aanvang van je boeking. We willen je zoveel mogelijk flexibiliteit geven om een boeking te kunnen annuleren of verplaatsen als je toch niet meer het water op wil.

Indien iemand in je gezelschap klachten of griepverschijnselen vertoont verzoeken we je de boeking te annuleren en thuis te blijven.

Op deze manier ontvangt Biesbosch-Sloepenverhuur u gastvrij in een veilige en hygiënische omgeving.

Graag tot ziens, Team Biesbosch-Sloepenverhuur

2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.