Boot huren in De Biesbosch zonder vaarbewijs

Biesbosch Sloepen Verhuur heeft voor u verschillende boten en sloepen te huur, waarmee u het prachtige natuurreservaat De Biesbosch kunt verkennen. U heeft hiervoor geen vaarbewijs nodig!

Want wist u dat De Biesbosch een uniek natuurreservaat is, het is een van de weinige zoetwater-getijdengebieden in Europa. Als u een boot huurt bij Biesbosch Sloepen Verhuur kunt u dit geweldige natuurgebied op uw gemak met een boot verkennen. Het is een avontuur om door De Biesbosch te varen en de talloze eilandjes, kreken en riviertjes met kristalhelder water te ontdekken. U kiest zelf waar u heen vaart, en wanneer u stopt om de prachtige natuuromgeving te verkennen. Samen met goed gezelschap, uw gezin, uw vrienden of collega’s, of uw date.

Boot huren in De Biesbosch zonder vaarbewijs

Een boot huren in De Biesbosch zonder vaarbewijs is veilig

Biesbosch Slopen Verhuur heeft meerdere soorten boten te huur. Voor grote en kleinere gezelschappen, van 2 t/m 11 personen. De boten van Biesbosch Sloepen Verhuur zijn allen vrij nieuw, goed onderhouden en zij worden na iedere tocht grondig geïnspecteerd. De boten zijn schoon, en voorzien van alle benodigde materialen zoals zwemvesten en stootkussens. Alle materialen zijn van degelijke kwaliteit. Voor onze boten heeft u geen vaarbewijs nodig, maar ook is het niet nodig om ervaring te hebben, het is makkelijker dan u misschien denkt!

Een boot huren in De Biesbosch met verschillende gezelschappen

Met wie u ook een boot wilt huren om door De Biesbosch te varen, het maakt niet uit, ieder gezelschap zal op haar eigen manier genieten van de prachtige natuur en de uitdagende omgeving.

Gaat u met uw gezin, dan is de boottocht door de wateren van de Biesbosch een leerzame en ontspannende bezigheid, waar heel het gezin van zal genieten. Gaat u met vrienden, dan is een boot huren in De Biesbosch een sportieve uitdaging, waarop u met een goed gevoel zal terugkijken.

Gaat u met collega’s (de leuke dan) dan kan de boottocht door de Biesbosch gezien worden als een bijzonder teamuitje of als een bijzondere vorm van teambuilding.

Gaat u met uw date, dan wordt de boottocht sowieso een nieuw avontuur! Zonder gedoe uw boot online reserveren.

Gemakkelijk een boot huren in De Biesbosch zonder vaarbewijs

U bezit weliswaar geen eigen boot, maar vindt het wel super om door De Biesbosch te gaan varen. En dan zo mogelijk zonder allerlei gedoe daaromheen. Bij Biesbosch Sloepenverhuur kunt u heel eenvoudig online een boot reserveren en op de afgesproken dag ligt de boot kant en klaar voor u gereed.

Mocht u dit willen, dan kunt u ook met het personeel van Biesbosch Sloepen Verhuur de boottocht van tevoren bespreken. Zij kunnen de boottocht aanvullen met interessante tips, zodat de boottocht een onvergetelijk avontuur wordt.

Een boot huren bij Biesbosch Boten Verhuur is betaalbaar

Varen door De Biesbosch hoeft geen kapitalen te kosten. Onze tarieven zijn betaalbaar en all-in, dus er zijn geen bijkomende kosten. Zo houdt u nog geld over om uw boottocht aan te kleden met lekkere hapjes en drankjes. Mocht u dit willen dan kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

Biesbosch Boten Verhuur staat voor persoonlijke service

Niet bekend in De Biesbosch? Heeft u nog nooit eerder gevaren? Heeft u geen idee van de regels op het water? Dit is helemaal geen probleem.

Voordat u met de boot vertrekt, krijgt u van ons een uitgebreide, goede persoonlijke uitleg. Ook krijg je een handige waterkaart met vaarroutes.

Checklist boot huren in De Biesbosch zonder vaarbewijs

Wat neemt u mee op de boot?

  1. Goed gezelschap! Je eigen vrienden of familie. Je date. Of je (leuke) collega’s.
  2. Lekker eten en drinken. Altijd goed.
  3. Zwemspullen, zonnebril en/of een extra dikke trui, afhankelijk van het weer.
  4. Een verrekijker, fototoestel etc.
  5. That’s it, wij zorgen voor de rest!
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.